Utvecklas med oss

Tillsammans ökar vi din konkurrenskraft

Med högt kunnande om våra kunders verksamhet visar vi vägen hur IT skapar konkurrensmässiga fördelar. Vi drivs av att ligga steget före och göra vardagen enklare för våra kunder!

Från rådgivning till nyckelfärdiga helhetslösningar. "On Premise", "Cloud", "Hosting" i kundunika paketeringar med eller utan skräddarsydd egenproducerad hosting från våra två egna driftcenter. Kryddat med vår egna svenska support och service i världsklass.

Vi har sedan starten växt organiskt och är idag en etablerad IT-partner med fokus på rådgivning och säkra driftslösningar. Vi skapar helt enkelt lösningar som hjälper dig att effektivisera din verksamhet och som ökar din konkurrenskraft och framgång. Efter ett generationsskifte drivs familjeföretaget IXX nu vidare av andra generationen genom sönerna Christensson – tillsammans med ett växande team passionerade specialister.

2015 firade vi 30 år med att bla lansera vårt fördjupade samarbete med Hewlett Packard. Här finns en film som sammanfattar IXX 30 år eventet

Vi har ditt mål i sikte

Genom ett partnerskap med oss får du inte bara en säker, effektiv IT-miljö. Du får också en kostnadsmedveten och kreativ partner med stor omtanke. Att visa omtanke för våra kunder innebär att vi är lyhörda, objektiva och personliga. Vi fokuserar mer på behoven än på formella kravspecifikationer. Genom att kartlägga de verkliga behoven kan vi istället identifiera möjligheter och komma med förslag som bidrar till din verksamhets utveckling. Omtanke handlar därför om att skapa större nytta och högre avkastning för dig.

Mattias och Olof Christensson

VD
Mattias Christensson

0709-51 81 11
mattias.christensson@ixx.se