Är er information säker i molnet? INBJUDAN TILL FRUKOSTSEMINARIUM

Fler och fler företagsledare upptäcker möjligheter och fördelar som finns med att nyttja olika tjänster och funktioner i molnet så som tillgänglighet, enkel tillgång till material vart man än befinner sig och ökad effektivitet.

INBJUDAN TILL FRUKOSTSEMINARIUM

Är er information säker i molnet?
Fler och fler företagsledare upptäcker möjligheter och fördelar som finns med att nyttja olika tjänster och funktioner i molnet så som tillgänglighet, enkel tillgång till material vart man än befinner sig och ökad effektivitet. Frågor man ställer sig är:
 Är det säkert?
 Var ligger informationen (min företagsdata)?
 Kan jag ha mina tjänster både i molnet och på egna servrar?

29 November HIF (Olympia, Filbornavägen 5) – kl. 07.30-10.00
Parkering finns på grusplanen bakom arenan.
Anmälan senast 25 November via e-post till bjorn.acklid@ixx.se 

Agenda
07.30-08.15 Mingel, nätverkande och frukost
08.15-08.30 Information från HIFs klubbdirektör Mats-Ola Schulze
08.30-09.00 Chris Steding, Senior Consultant IXX IT Partner, ”säkerhet i molnet”
09.00-09.30 Vidare berättar Mikael Schmidt, Senior Consultant från IXX IT Partner om Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) Identitet + mobilhantering + säkerhet
Låt dina medarbetare vara produktiva på sina egna enheter samtidigt som er företagsdata hålls skyddad med hjälp av Enterprise Mobility-lösningar från Microsoft.
09.30-10.00 Morgonen avslutas med att Peter Thörnwall från Wesslau Söderqvist informerar om vilka affärsjuridiska förutsättningar som gäller kring molnbaserade lösningar.

Efter seminariet finns vi på IXX IT-Partner och Wesslau Söderqvist tillgängliga för frågor och enskilda möten. För den som vill finns även möjlighet till en rundtur med visning av Olympia.