IXX Outsourcing services

Genom våra två avancerade datahallar säkerställer vi:

  • Hög säkerhet
  • Stor kommunikationskapacitet
  • Fokus på miljö


Drifttjänster med hög säkerhet och stor kapacitet.

En bra IT-partner kan leverera säkra lösningar som ökar effektiviteten och minskar kostnaderna. IT-lösningar som bidrar till ökad konkurrenskraft och framgång. Vi är en sådan partner. Och vi tänker alltid långsiktigt.

Att designa lösningar är en av våra viktigaste tjänster. Genom vår långa och breda erfarenhet vet vi vilka utmaningar som brukar finnas. Vi kan hjälpa dig att skapa ett paket med tjänster och lösningar, skräddarsytt för just din verksamhets unika behov.

Gör en strategisk investering

När du outsourcar din IT-drift till oss så får du en förlängd arm i vardagens praktiska arbete och en rådgivare utöver det vanliga. Oavsett det gäller colocation, virtuella servrar eller total outsourcing så löser vi det som passar ditt behov bäst.

Vi sätter oss alltid in i helhet för att erbjuder det paket av tjänster som är värdefullast för din verksamhet. Det kan vara mobilitet, övervakning, backuptjänster, exchange mailboxar, Lync med mera. Gör en strategisk investering och hör av dig till oss. Tillsammans ökar vi din verksamhets effektivitet, konkurrenskraft och framgång.

Säljkontakter och lösningsexperter finns på våra kontor i Malmö, Helsingborg och Ängelholm.