Tjänster

Din naturligt långsiktiga partner

Vi ser kontinuerligt över vår egen verksamhet och vårt tjänsteerbjudande för att hela tiden vara i framkant. Eftersom vi är passionerade och nyfikna, spanar vi alltid efter morgondagens behov och framtidens utmaningar. Det innebär att vi alltid är up-to-date och din naturligt långsiktiga IT-partner.

Outsourcing

Vi levererar säkra lösningar som ökar effektiviteten och minskar dina kostnader. Genom vår långa och breda erfarenhet vet vi vilka utmaningar som brukar finnas. Vi kan hjälpa dig att skapa ett paket med tjänster och lösningar, skräddarsytt för din verksamhets unika behov. Genom att låta oss vara IT-avdelningen får du en trygg och driftsäker IT-miljö med stor kapacitet så att ni kan ha fullt fokus på kärnverksamheten.

Consulting

I vårt team finns experter som på konsultbasis kan stärka upp där det behövs, när det behövs. Våra konsulter kan hjälpa dig med allt från att vara en ren resursförstärkning till att göra driftsäkerhetskontroller, proaktiva analyser för att säkerställa att IT-miljön är hållbar och effektiv, eller genomföra effektkartläggning för att identifiera möjligheter som leder till att verksamheten utvecklas. Våra konsulttjänster erbjuds till fast pris eller per konsulttimme.

Products

Vi är en förmånlig one-stop-shop för dig som är kund. En partner som tillhandahåller såväl licenser som hårdvara, parallellt med förstklassiga IT-tjänster.