Nyheter och aktuellt hos oss

IXX Managed Clients

När ni köper en ny klientdator behöver den installeras med rätt programvara, policys och säkerhet. Det tar tid av IT-avdelningen att sätta u…


Läs mer

Effektivisera er försäljning med hjälp av IT

IT har gått från att bara vara ett stöd till verksamheten till att bli en central del för att bygga ut organisationen. Med IT kan man idag s…


Läs mer

Möt Nicolas Stenberg-Daniil

Det här är Nicolas. Nicolas är en av våra rådgivande IT-konsulter, han titulerar sig själv som en kreativ idéskapare med ett stort engageman…


Läs mer

Karriär

Vi utvecklas i takt med våra kunder. Därför söker vi ständigt nya duktiga medarbetare till vårt team. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka oss en spontanansökan, så hör vi av oss.

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vi är tillgängliga på alla moderna sätt, så kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Använd tekniken eller kom förbi något av våra kontor.

Support

Genväg till vår supportsida för dig som stött på problem och behöver professionell hjälp, eller bara vill ha lite goda råd kring något. Vi finns här när du behöver oss.

Webbshop

Är du kund hos oss på IXX? I så fall har du möjlighet att beställa hård- och mjukvaruprodukter direkt via vår webbshop. Det är snabbt, tryggt och väldigt enkelt.

IXX CASE & KUNDER

IXX har genom ett flexibelt affärsmannaskap och tekniskt nytänkande kunnat leverera en behovsanpassad IT-lösning som erbjuder helt unika möjligheter för Additudes medarbetare och verksamhet att bli ännu mer effektiva, flexibla och lönsamma.

Vi har hjälpt K-Fastigheter att utveckla sin IT till att nå de krav som ställs på ett börsnoterat bolag. Genom ett samarbete byggt på partnerskap har IXX varit en del av den resa K-fastigheter gjorde 2019 för att bli börsnoterade.

Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet av Språkservice när det gäller den fortsatta utvecklingen av IT och verksamhetskritiska informationssystem (IS), både när det gäller IT-driften och rollen som strategisk rådgivare utifrån ett kombinerat affärs- och IT-perspektiv.

IXX KARRIÄR

Brinner du för teknologi, människor och värdeskapande? Då är vi ett gott sällskap för dig.