Nyheter och aktuellt hos oss

Möt Nicolas Stenberg-Daniil

Det här är Nicolas. Nicolas är en av våra rådgivande IT-konsulter, han titulerar sig själv som en kreativ idéskapare med ett stort engageman…


Läs mer

Hyr din CIO och få ett strategiskt tänk kring IT

Kan era medarbetare arbeta lika bra hemifrån eller från tåget som på kontoret? Har ni sänkt er energiförbrukning med hjälp av smart användni…


Läs mer

Fortsätt den digitala resan

Från en möteskultur där majoriteten av företag, samarbetspartners och kollegor träffade varandra på plats till ett nytt arbetssätt där mötet…


Läs mer

Karriär

Vi utvecklas i takt med våra kunder. Därför söker vi ständigt nya duktiga medarbetare till vårt team. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka oss en spontanansökan, så hör vi av oss.

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vi är tillgängliga på alla moderna sätt, så kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Använd tekniken eller kom förbi något av våra kontor.

Support

Genväg till vår supportsida för dig som stött på problem och behöver professionell hjälp, eller bara vill ha lite goda råd kring något. Vi finns här när du behöver oss.

Webbshop

Är du kund hos oss på IXX? I så fall har du möjlighet att beställa hård- och mjukvaruprodukter direkt via vår webbshop. Det är snabbt, tryggt och väldigt enkelt.

IXX CASE & KUNDER

IXX har genom ett flexibelt affärsmannaskap och tekniskt nytänkande kunnat leverera en behovsanpassad IT-lösning som erbjuder helt unika möjligheter för Additudes medarbetare och verksamhet att bli ännu mer effektiva, flexibla och lönsamma.

Vi har hjälpt K-Fastigheter att utveckla sin IT till att nå de krav som ställs på ett börsnoterat bolag. Genom ett samarbete byggt på partnerskap har IXX varit en del av den resa K-fastigheter gjorde 2019 för att bli börsnoterade.

Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet av Språkservice när det gäller den fortsatta utvecklingen av IT och verksamhetskritiska informationssystem (IS), både när det gäller IT-driften och rollen som strategisk rådgivare utifrån ett kombinerat affärs- och IT-perspektiv.

IXX KARRIÄR

Brinner du för teknologi, människor och värdeskapande? Då är vi ett gott sällskap för dig.