Powered by IXX

Ett modernt affärssystem med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Lägger du ner mycket tid på att få allt att synka och hänga ihop i affärssystemet? Business Central är ett smart affärssystem för det moderna företaget. Med vår StreamLine paketering kan ni komma igång på en vecka och samtidigt ha alla era Microsoft 365 systemapplikationer synkroniserade. Flytta till molnet och arbeta mer effektivt med Business Central.

Att byta affärssytem behöver inte vara smärtsamt.
Kontakta oss idag.

Kom igång

  Kontakta oss

  Clemens Klöfverskjöld

  Sales Director & Business Consultant

  +46 709 51 81 15
  clemens.klofverskjold@ixx.se

  Ted Nilsson

  Senior Sales Executive

  +46 709 51 81 26
  ted.nilsson@ixx.se

  Fördelar med Business Central

  1. Integrerat med Microsoft 365
  2. Kort implementationstid
  3. Väx när du behöver

  Vad är Business Central?

  Implementering 1 vecka bort

  Väx och anpassa

  Kom igång enkelt och väx över tid

  En stor fördel med Microsoft Dynamics 365 Business Central är att du behöver inte ha allt direkt. Ni kan enkelt och snabbt komma igång och när verksamheten växer bygga på med fler funktioner.

  Implementering på en vecka

  Vår StreamLine paketering är för dig som vill komma igång snabbt. Det är det perfekta insteget i Business Central. Du får alla grunder i redovisning och fakturering och kan sedan bygga ut och integrera med egna system och lösningar under tiden som ni växer. Systemet är molnbaserat och integrerat med andra Microsoft systemapplikationer.

  Enkelt, smidigt och bekvämt

  Väx över tid

  Få en bättre överblick

  Microsoftbaserat

  Microsoft Dynamics 365 är en affärsplattform som innehåller stöd för de flesta av er verksamhets affärsprocesser. Systemet ersätter tungarbetade och traditionella system och binder ihop all din data och dina processer med hjälp av andra appar och molnbaserade lösningar såsom Office 365 och Azure. MedDynamics 365 Business Centralkan ni få ett affärssystem som är flexibelt och användarvänligt. 

  Om oss

  Vi är en partner som levererar nya affärsmöjligheter och accelererar tillväxten för våra kunder. Vi må vara experter på att utveckla ledande IT-lösningar. Men det som verkligen utmärker oss är istället två saker. Vårt tankesätt. Och vårt arbetssätt.