Mer än 30 år av utveckling

2019

2019 är året då vi får riktigt stor genomslagskraft på marknaden för vår nya Cloud First Strategi. Vi tar nya ordrar inom lösningsområdet motsvarande halva årsomsättningen med kunder som Additude, Marcon gruppen, K-Fastigheter och Ängelholm Helsingborgs Flygplats.

2017

Reviderad affärsidé: ”Med djup kunskap om kundens verksamhet, kombinerar vi kvalificerad och affärsutvecklande rådgivning med skräddarsydda IT-lösningar som accelererar tillväxten för Sveriges företag”.

2015

Rankade som det ledande företaget inom IT-infrastruktur i Helsingborgsregionen.

2014

Generationsskifte. Monika Christensson fokuserar på styrelsearbete efter 29 år som VD.

2012

Öppnar kontor i Helsingborg och Malmö.

2006

Erbjudandet ”Hosting” etableras med reviderad affärsidé: ”Vi ska hjälpa våra kunder att öka sin konkurrenskraft genom att erbjuda säkra och effektiva IT-lösningar”.

2005

Microsoft Guld Partner, omsätter 22 Mkr med tjänster inom servicelösningar och kommunikation som huvudgren.

2001

Reviderade affärsidén med fokus på kompetens ”Din samarbetspartner när det gäller helhetslösningar inom IT för kompetens- och servicekrävande företag.

1998

Monika Christensson blir utsedd till årets företagare i Ängelholm.

1997

Omfattande leveranser av hem-PC. Utbildningsverksamhet i Ängelholm, Malmö och Helsingborg.

1993

Förvärv av fastigheten i Ängelholm och konkursboet ”IXX Computer System”. PC-byggare med egen import av komponenter från Asien.

1991

Flyttar verksamheten till ett rum på Helsingborgsvägen 60. Uppdrag att datorisera Svenska kyrkan i Kristianstad län, ”Från gåspenna till PC”.

1985

Monika Christensson startar verksamheten hemma på gården i Östra Ljungby och erbjuder konsulttjänster inom IT och ekonomi.