Ett modernt entreprenörsdrivet företag

Här utvecklas idéer, lösningar och människor som förändrar världen för våra kunder.

IXX är i en stark tillväxtfas. Vi söker ständigt nya passionerade medarbetare som brinner för värdeskapande genom IT och som kan stärka vårt kunderbjudande.

Vi tror att de största framgångarna skapas när man arbetar tillsammans. Med sikte på målet. Vi förhåller oss alltid till att våra kundsamarbeten och IT-lösningar ska bidra till någonting. En positiv utveckling i en bestämd riktning. Likadant förhåller vi oss till vår egen affär, där kunskapen är vårt enskilt viktigaste kapital. Här blir du del av en familjär företagskultur och får stora möjligheter till både personlig utveckling och vidare kompetensutveckling.

Fortsätt vara digital

Master Architect inom säkerhet

affarspartner

Master Architect inom IT service management

IXX_HQ Dec 2020_DSC07677_LQ

IT-konsulter

IT proffs

Support och driftstekniker

En i gänget

Vi är ett glatt gäng som ofta har högt i tak. Det spelar ingen roll vilken avdelning du jobbar på – alla får vara med. Vår kultur och vårt sätt att arbeta är väldigt viktigt för oss. Det är det vi lever och lär. Som team utvecklar vi varandra och får varandra att växa. Det finns alltid möjligheter på IXX.

Spontanansökan

Självklart kan du alltid skicka in en spontanansökan till jobb@ixx.se så tar vi kontakt med dig. Söker du praktikplats för eftergymnasial utbildning, skicka in din intresseanmälan som spontanansökan till jobb@ixx.se.

Möt dina framtida kollegor

Hos oss på IXX är vår personal något av det viktigaste vi har. Det är viktigt att man har möjligheten att växa och utvecklas inom sin roll och i företaget. Flera av våra medarbetare har gjort den resan och lyfter det som en stor del i deras arbete och personliga utveckling. Läs våra medarbetarberättelser nedan.

Om oss

Vi är en partner som levererar nya affärsmöjligheter och accelererar tillväxten för våra kunder. Vi må vara experter på att utveckla ledande IT-lösningar. Men det som verkligen utmärker oss är istället två saker. Vårt tankesätt. Och vårt arbetssätt.