I ett företag som ständigt växer med fler medarbetare, är det naturligt att teamet är en brokig skara. Men vi har en gemensam drivkraft och passion som förenar oss. Vi är ett teknik- och kunskapsföretag som vill accelerera våra kunders tillväxt genom att göra det vi kan bäst – utveckla kundanpassade IT-lösningar med stor finess. Det må låta storslaget. Men genom att utveckla lösningar som hjälper varje kund att accelerera sin tillväxt, så tror vi att vi tillsammans kan skapa ett bättre samhälle. Ett bättre Sverige. Till och med en bättre värld.

Vi kallar det framgång tillsammans.

Här utvecklas idéer, lösningar och människor som förändrar världen för våra kunder.

IXX är i en stark tillväxtfas. Vi söker ständigt nya passionerade medarbetare som brinner för värdeskapande genom IT och som kan stärka vårt kunderbjudande.

Vi tror att de största framgångarna skapas när man arbetar tillsammans. Med sikte på målet. Vi förhåller oss alltid till att våra kundsamarbeten och IT-lösningar ska bidra till någonting. En positiv utveckling i en bestämd riktning. Likadant förhåller vi oss till vår egen affär, där kunskapen är vårt enskilt viktigaste kapital. Här blir du del av en familjär företagskultur och får stora möjligheter till både personlig utveckling och vidare kompetensutveckling.

Självklart kan du alltid skicka in en spontanansökan till jobb@ixx.se så tar vi kontakt med dig. Söker du praktikplats för eftergymnasial utbildning, skicka in din intresseanmälan som spontanansökan till jobb@ixx.se.