Vi söker dig

Nu letar vi efter fler support och driftstekniker som vill vara med och utvecklas i våra olika team. Oberoende om du kategoriserar dig själv som supportare, driftstekniker eller konsult så är vi intresserade av att lära känna fler som är engagerade och drivna tekniker som söker både personlig utveckling och möjligheten att vara en viktig kugge i våra kunders IT-lösning.

IXX arbetar med välkända varumärken och tjänster i en dynamisk och entreprenörsdriven organisation med spännande projekt och kunder. Vi ligger i framkant i våra tekniska lösningar som är anpassade efter kundernas behov och vi har en nära relation med våra användare oavsett vilken del av organisationen man tillhör. Vi jobbar i första hand med moderna Cloud/Hybridlösningar från företrädelsevis Microsoft men såklart också med traditionella On prem-lösningar eller Colocation/Hostinglösningar i våra egna datacenter.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att jobba med den spännande tekniska utvecklingen inom IT. Du har kännedom om digitalisering, vad som händer i den tekniska utvecklingen inom branschen och tycker det är intressant att prova nya saker. Du trivs med att arbeta med människor och har lätt att etablera nya kundkontakter.

Färdigheter

Vi ser gärna att du har en generell IT-kompetens efter ett antal års erfarenheter inom exempelvis

  • Cloud-tjänster (Microsoft)
  • Serverdrift (Windows)
  • Nätinfrastruktur (Fortinet, HP och Cisco)
  • Virtualisering (VMware, Hyper-V)
  • Serverhårdvara (HP)
  • Backuplösningar (Veeam)

Ansök

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@ixx.se.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig redan idag, urval kommer att ske löpande så vänta inte.

Om IXX

IXX är inte bara en IT-leverantör. Vi är en partner som levererar nya affärsmöjligheter och accelererar tillväxten för kunderna. Vi är experter på att utveckla ledande IT-lösningar men det som utmärker oss är speciellt vårt tankesätt och arbetssätt. Vi menar att rätt använd IT kan göra stor skillnad för en verksamhet och det gäller att leverera de insikter som få hittar men som krävs för en optimal skräddarsydd IT-lösning.

Vi är ett sammansvetsat team

IXX är i en stark tillväxtfas. Vi söker ständigt nya passionerade medarbetare som brinner för värdeskapande genom IT och som kan stärka vårt kunderbjudande.

Medarbetarberättelser